Τα πλεονεκτήματα των ασφαλτικών κεραμιδιών Kerabit

Finland-newFinal_logotype_orange-h80px

Κατασκευάζεται στη Φινλανδία

 Εισάγεται & διανέμεται από τη Eurowood

  • ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα ασφαλτικά κεραμίδια Kerabit χρησιμοποιούν μια πρωτοποριακή τεχνολογία για τη βελτίωση της απόδοσης των ασφαλτικών κεραμιδιών με λιγότερο βάρος. Στα παλαιού τύπου κεραμίδια η άμμος χρησιμοποιείται στο πίσω μέρος του προϊόντος απλά για λόγους παραγωγικής διαδικασίας. Τα ασφαλτικά κεραμίδια Kerabit παράγονται χωρίς άμμο για την αποφυγή του επιπλέον περιττού βάρους. Xρησιμοποιούν τα πλεονεκτήματα του HDPE φιλμ στη πίσω πλευρά. Το HDPE φιλμ προσφέρει ακόμα καλύτερη αντοχή στην πίεση του νερού και επίσης αντοχή του στελέχους των καρφιών στο νερό. Επιπρόσθετα, τα ασφαλτικά κεραμίδια Kerabit είναι φτιαγμένα από μορφοποιημένη SBS άσφαλτο που τους δίνει αυξημένη αντοχή και ευκαμψία.

  • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

1. Τα ασφαλτικά κεραμίδια αντέχουν σε μεγάλο θερμοκρασιακό φάσμα: από τους -50οC έως τους +90oC. Στην Ελλάδα χρησιμοποιούνται τόσο σε ζεστά κλίματα όπως π.χ. στην Κρήτη όσο και σε κρύα κλίματα π.χ. στα Ζαγοροχώρια.
2. Παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στις γρήγορες μεταβολές της θερμοκρασίας, στα λεγόμενα θερμοκρασιακά σοκ. Διαφορές των 25oC σε ημερήσια βάση και 60οC σε ετήσια δεν αποτελούν πρόβλημα για τα ασφαλτικά κεραμίδια.
3. Είναι απολύτως στεγανά ακόμη και κάτω από παρατεταμένες καταρρακτώδεις βροχές. Σ’ αυτό συντελεί το μεγάλο ποσοστό επικάλυψης: από 2,3mαναπτύγματος ασφαλτικού κεραμιδιού προκύπτει 1mωφέλιμο.
4. Τα ασφαλτικά κεραμίδια μπορεί να είναι πολύ ανθεκτικά στην ανεμοπίεση εάν κι εφόσον καρφωθούν και κολληθούν βάσει των οδηγιών του κατασκευαστή.
5. Το μικρό τους βάρους – περ. 10-11Kg/m– επιβαρύνει λιγότερο την κατασκευή. Τα τσιμεντένια κεραμίδια ζυγίζουν περίπου 60-70Kg/mκαι τα κλασσικά πήλινα 70-80 Kg/m2. Από σεισμικής άποψης μια τέτοια μάζα συγκεντρωμένη στο ανώτερο σημείο της στέγης δεν είναι ο,τι το καλύτερο.
6. Είναι πιο οικονομικά σε σχέση με τις άλλες γνωστές επικαλύψεις.

  • ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ – ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΙΣ EUROWOOD

Ως ιδιοκτήτης της κατοικίας ή κατασκευαστής έχετε την επιθυμία για ένα υλικό κομψό – ελαφρύ – ευέλικτο το οποίο θα σας προστατεύει από όλες τις καιρικές συνθήκες. Το ασφαλτικό κεραμίδι kerabit σας παρέχει την ασφάλεια, τη στεγανότητα και την αντοχή σε βάθος ετών. Η Eurowood ως λάτρης του υλικού και πιστός συνεργάτης της Kerabit σας παρέχει 7 κωδικούς χρωμάτων άμεσα διαθέσιμους σε ποσότητες 5000 m2 και άνω.

#endurance #quality #superiority

ΑΣΦΑΛΤ. KERABIT K ΕΞΑΓΩΝΟ